آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: فیلترینگ باید برداشته شود| اینترنت از نان شب هم برای مردم واجب‌تر است

  • کد خبر: ۱۴۷۳۳۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
نماینده مجلس: فیلترینگ باید برداشته شود| اینترنت از نان شب هم برای مردم واجب‌تر است
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس با بیان اینکه امروز اینترنت برای مردم از نان شب هم واجب‌تر است، گفت: فیلیترینگ باید برداشته شود چرا که مردم نگران سرنوشت کسب و کار  خود هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امانقلیچ شادمهر در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ بهمن ماه) مجلس در تذکر شفاهی خود ضمن محکوم کردن هتک حرمت به مرجعیت اسلام و قرآن عظیم الشأن و نیز رفتار نابخردانه پارلمان اروپا را که نشان از اسلام هراسی و ایران هراسی دارد، گفت: سپاه مایه افتخار و مظهر آرامش و ظلم ستیزی و حافظ کیان اسلامی و امنیت منطقه است.

نماینده مردم گنبدکاووس ادامه داد: نابرابری فرصت‌های شغلی و عدم امنیت شغلی، رنجی است که جامعه غرب زده ما را گرفتار کرده است. صدای کسانی باشیم و باشید که صدایشان به جایی نمی‌رسد؛ مانند معلمان خرید خدماتی که در مناطق کم برخوردار مرزی و عشایری و مربیان قرآن و پیش دبستانی و صدای کارکنان و کارگزاران شرکتی دستگاه‌های اجرایی که با حداقل حقوق بیشترین کارایی را دارند. امروز ما باید صدای بی‌قدرتان جامعه باشیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز داشتن اینترنت به ویژه اینترنت پرسرعت برای مردم از نان شب هم واجب‌تر است، افزود: فیلیترینگ باید برداشته شود چرا که مردم نگران سرنوشت کسب و کار  خود هستند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه و دولتمردان عنوان کرد: راه نجات کشور از برنامه توسعه ملی واقعی می‌گذرد نه با دستکاری واقعیت‌ها، نه با آمار و ارقام دروغین و آگاهی کاذب، نه با ژست و شعار، بلکه توسعه ملی با درک واقعیت‌های جامعه امکانپذیر است. اصرار بر روش‌های تجربه شده و پرهزینه و ناکارآمد، بحران را عمیق‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: با تمام احترامی که برای رئیس جمهور و نمایندگان عزیز قائلم، می‌گویم که هیچ شخصی در ایران حق ندارد تصمیم‌های شخصی بگیرد که رنج و سختی اش به مردم بماند، حتی قبوض نامتعارف برق و گاز که زندگی مردم را تحت‌الشعاع قرار داده و همچنین بحران‌ها که از حد متعارف فراتر رفته و فراگیر شده است.

شادمهر اظهار کرد: راه حل با مشارکت دانایان و رفتن به سوی برنامه کارآمد است، مسئولان بدانند در جامعه ما چه می‌گذرد، غالب مردم دچار سرگشتگی هستند، با درک واقعیت‌ها مردم دیگر به خیال پردازی‌ها و اوهام خنده دار می‌خندند و جوانان و زنان جامعه حس بی آینده بودن کرده اند. مهلک‌ترین پدیده حس بی آینده بودن است. جوانان و زنان جامعه را از قطار پیشرفت جا نگذاریم. گسل‌های میان نسلی و طبقاتی از معشیت برخاسته از تصمیم گیری غیرعقلانی مدیران است. یکبار هم که شده به جای متهم کردن دیگران خودتان را در برابر وجدانتان محکوم کرده و دست از روش‌های غلط بردارید.

وی افزود: مردم را همواره در آتش تغییر رفتارتان سوزانده اید، باور کنید که دیگر این همه تورم و دلار در نوسان، کمبود دارو و گرانی پهنه وسیعی از زندگی جامعه را تحت تاثیر خود قرار داده است. برنامه کارآمد، دیپلماسی فعال و ثبات باید بازگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->